divendres, 9 de març del 2012

Nota per als pares: 

Hem d'informar-vos a tots vosaltres, que els vostres fills, així com els nostres alumnes estem fent un treball extraordinari referent al comportament, estem millorant en multitud d'aspectes i tenguent en compte que malgrat que no anem perfectament en el guió marcat de programació curricular, si estem avançat en resolució de conflictes i normes de classe. Hem de felicitar als nostres alumnes de la seva milloria, però és important que no oblidem que las feina com a pares ha de seguir, entre elles us recordaré algunes de les coses que hem de fer cada dia:

  • Revisar la agenda dels nostres fills de manera diària.
  • Nosaltres els mestres anem posant notes per a que aquestes  siguin signades per vosaltres i la comunicació familia-escola sigui la més coordinada possible.
  • Quasi cada dia possam deures, per tant, és important que abans de que els nostres nins comencin el seu temps lliure, hagin acabat la seva feina diària.
  • Els temes que anem donant cada dia a classe és important que el revisem i l'estudiem diàriament. D'aquesta manera el darrer dia abans de l'examen tan sols hem de repassar.
  • Al costat del nostre blog (al costat del rellotge) , vaig penjant activitats click relacionades amb els temes que anem treballant a classe, tant de medi com de català i que és important que els vostres fills vagin fent-les abans del examen, ja que és una manera de repassar de forma divertida i visual.
  • No oblideu que cada dilluns hi ha una hora per als pares. Vos record que és de 8 a 9 i que per qualsevol dubte no dubteu en venir.
  • És important que agafeu un llibre que vos agradi a nivell familiar i que dediqueu una mitja hora o inclús una hora diària a casa, dedicada a la lectura i en la qual tots els membres de la casa dediquin aquesta hora a llegir. D'aquesta manera crearem un clima de lectura i diversió increible i que farà que els vostres fills millorin en la lectura, ja que a nivell general és bastant necessari i els hi fa falta.
Esper que siguem tots en aquesta linia i com us diguem sempre, qualsevol dubte o problema no dubteu en possar-vos en contacte amb nosaltres.

Toni

1 comentari:

  1. Hola! Soc na Carmen, secretària de l'APIMA i mare de dos fills de l'escola.
    Felicitats per aquest blog que segur ajudarà a tots a apendre i avançar dia a dia cap el futur.
    Només volia dir-vos una coseta que he vist que està pasant al reste de blogs que publiquem i és que moltes vegades no es fan comentaris perquè no tothom té comptes de gmail - LiveJournal - WordPress ... o altres, que és com surt per defecte al bloc. Si a la configuració poseu que els comentaris els poden fer anònims potser hi haurà gent que li resulti més facil posar qualsevol coseta d'ànim i agraiment... O no, qui sap!
    Ànim, salut i força gententa!!

    ResponElimina